Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Real Madrid

Welkom op MadridVoetbal.nl - de plaats voor U die tickets wenst voor Real Madrid en Atletico Madrid in La Liga, de Spanish Cup voor Champions League / UEFA Cup op Santiago Bernabeu of Estadio Wanda Metropolitano. Hier kunt U eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen voor Real Madrid en Atletico Madrid vóór dat U op reis gaat!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare categorieën

Atletico Madrid

Atletico Madrid werd opgericht in 1903, bijna 1 jaar na de oprichting van Real Madrid. Hoewel Atletico Madrid door velen beschouwd wordt als de "kleine" Madrileense voetbalclub, is dit niet helemaal waar, aangezien Atletico Madrid een eigen spectaculaire geschiedenis heeft! Bijvoorbeeld: Atletico Madrid won het Spaans kampioenschap 9 keer, de laatste keer in 1966, hetzelfde jaar waarin ze hun 5e Spaanse bekertitel wonnen. Daarenboven heeft Atletico Madrid ook 2 Europese titels gewonnen. Dus Atletico Madrid is niet alleen een grote club in Spanje, maar ook in Europa, en het is altijd een groot plezier om hen aan het werk te zien in hun arena Vicente Calderon, die werd opgericht in 1966! 

Ticmate Liefdadigheid

Atletico Madrid

Hier ziet u het wedstrijdprogramma van Atletico Madrid in Estadio Wanda Metropolitano voor dit seizoen. Wij verkopen tickets voor alle thuiswedstrijden in La Liga, de Spaanse beker en voor de Europese wedstrijden met Atletico Madrid.

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 17 (17)