Real Madrid vs Mallorca

zat, 11 apr 2020 – zon, 12 apr 2020, Santiago Bernabeu.

Vanaf € 113,30
  • Info
  • Categorie
Denk er aan:
* De uiteindelijke match datum en tijdspunt wordt 5 - 10 dagen voor het match weekend vastgelegd.
* U zal NOOIT een enkele zitplaats verkrijgen. U krijgt altijd zitplaatsen naast uw vrienden, of vlak voor of vlak achter uw vrienden indien u samen boekt. Dit is onze garantie naar u toe!
* U zit altijd tussen toeschouwers van het thuisteam.

Lees meer hier, dan bent U goed aangekleed vóór U Uw bestelling klaarmaakt.

Hieronder kunt U meer zien om de plaatsen en de categorien die U kunt bestellen voor Uw voetbalwedstrijd.

CATEGORIE 1: Premium: Lange zijde - Middenlijn

CATEGORIE 1: Lange zijde - Vleugel/Zijkant

CATEGORIE 2: Lange zijde - Bovenste rang 5 en 6

CATEGORIE 3: Korte zijde

CATEGORIE 4: Lange zijde - Bovenste rang 6 en 7

CATEGORIE 5:  Korte zijde - Bovenste rangen

 

VIP BOX 5008: De Privé Box 5008 heeft een capaciteit voor 10 personen, bevindt zich aan de lange zijde van het Santiago Bernabéu Stadion, is ruim, comfortabel en biedt toegang tot de VIP ruimte exclusief liften. Gratis bar, hapjes en tapas zijn inclusief als u zitplaatsen boekt in de Privé Box 5008 en deze is open 1 uur voor de wedstrijd en 30 minuten na de wedstrijd. De Box is achter glas en is uitgerust met een televisie zodat u alle situaties in slow motion kunt bekijken en bespreken. De ramen kunnen open aan de bovenkant en u heeft vrije toegang om te komen en gaan naar de Box, wanneer u wilt zodat u genieten van het Santiago Bernabéu Stadion!

 

VIP ZITPLAATSEN SECTIE 108: Bevindt zich dichtbij het veld in Sectie 108, op de Onderste Hoofdtribune van de West tribune. Het voelt alsof u zelf op het veld staat en beschikt over een exclusieve catering ruimte in de emblematische museumzaal met de Europa Cups van het voetbalteam. Geheel inclusief al het eten en drinken tijdens de wedstrijd: - Alle drankjes en tapas, hapjes zijn inclusief. - Het is open 1 uur voor de wedstrijd en 30 minuten na de wedstrijd. - Eten en drinken wordt geserveerd voor, tijdens en na de wedstrijd.

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Print voucher

Arena info.

Routebeschrijving

Santiago Bernabeu

Adres
Avenida Concha Espina 1, 28036 Madrid Spain

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!