Over MadridVoetbal.nl

MadridVoetbal.nl is een site, die ontworpen werd om gewone mensen, zoals u en ik, te helpen om de toegang krijgen tot informatie en tickets in Madrid op een eenvoudige, intelligente en veilige manier.

Informatie over Real Madrid:

Op 6 maart 1902 werd de inmiddels legendarische voetbalclub Real Madrid CF opgericht met Juan Padrós als voorzitter. Reeds in hetzelfde jaar werd de eerste wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona gespeeld, en hoewel FC Barcelona won met 3-1, was El Classico een realiteit! Real Madrid werd al snel een zeer belangrijke club in Spanje en het Europese voetbal, en het kan gezegd worden dat Real Madrid vandaag een van de grootste clubs ter wereld is. Vanwege dit feit hebben, gedurende de decennia, vele wereldbekende spelers in het witte shirt van Real Madrid gespeeld; voetballegendes zoals: Paul Breitner, Butragueño, Beckham, Di Stefano, Figo, Hugo Sánchez, Michael Laudrup, Puskas, Suker en Zidane! Real Madrid heeft uiteraard vele titels gewonnen, en om er maar een paar te noemen: ze hebben het Spaans kampioenschap meer dan 30 keer gewonnen , de Spaanse beker 17 keer, de Champions League 9 keer en de UEFA Cup tweemaal. De manier waarop Real Madrid voetbalt en de bijzondere sfeer in Santiago Bernabeu, maken het een onvergetelijke ervaring om Real Madrid live aan het werk te zien in Santiago Bernabeu!

Informatie over Atletico Madrid:

Atletico Madrid werd opgericht in 1903, bijna 1 jaar na de oprichting van Real Madrid. Hoewel Atletico Madrid door velen beschouwd wordt als de "kleine" Madrileense voetbalclub, is dit niet helemaal waar, aangezien Atletico Madrid een eigen spectaculaire geschiedenis heeft! Bijvoorbeeld: Atletico Madrid won het Spaans kampioenschap 9 keer, de laatste keer in 1966, hetzelfde jaar waarin ze hun 5e Spaanse bekertitel wonnen. Daarenboven heeft Atletico Madrid ook 2 Europese titels gewonnen. Dus Atletico Madrid is niet alleen een grote club in Spanje, maar ook in Europa, en het is altijd een groot plezier om hen aan het werk te zien in hun arena Vicente Calderon, die werd opgericht in 1966!

Over MadridVoetbal.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen