FAQ

Hoe ontvang ik mijn tickets? Hoe ontvang ik mijn tickets?
Wanneer wordt de wedstrijd gespeeld? Wanneer wordt de wedstrijd gespeeld?
Waar zit ik in het stadion? Waar zit ik in het stadion?
Is er rabat voor kinderen? Is er rabat voor kinderen?
Zitten we altijd gezamelijk? Zitten we altijd gezamelijk?
Zijn er afgiftes in Uw prijzen? Zijn er afgiftes in Uw prijzen?
Ik heb een vraag of een klacht? Ik heb een vraag of een klacht?

Hoe ontvang ik mijn tickets?

U moet dient de e-ticket, die we u per e-mail verzonden, afdrukken en een kopie meebrengen naar Madrid. Indien u tickets heeft voor Real Madrid, moet u de e-ticket te ruilen voor je match tickets op onze lokale agent in het centrum van Madrid. Indien u tickets heeft voor Atletico Madrid, dient u de boekingsbevestiging in te ruilen voor uw originele tickets in hun stadium Estadio Wanda Metropolitano. De openingsuren en het exacte adres enz. zullen duidelijk vermeld worden op de boekingsbevestiging.
Terug naar FAQ

Wanneer wordt de wedstrijd gespeeld?

De preciese datum en het uur van de wedstrijd wordt ca. 5 - 9 dagen vóór het wedstrijdweek-end vastgelegd. Wedstrijden in het week-end worden altijd op Zaterdag of Zondag gespeeld en de wedstrijden in de loop van de week worden altijd op Dinsdag of Woensdag gespeeld. Het begin van de wedstrijd verschilt veel maar de "kick-off" is typisch tussen 15.00 en 22.00 uur. Voor deze variaties moet U oppassen wanneer U bestelt en Uw reis naar Barcelona plant. We nemen geen contact met U op aangaande de uiteinelijke datum en tijdspunt maar we proberen zo ver mogelijk de uiteindelijke datum 3 - 5 dagen voor het wedstrijdweek-end op onze Website te schrijven.
Terug naar FAQ

Waar zit ik in het stadion?

U wordt altijd geplaatst tussen de toeschouwers van het thuisteam of in een neutrale zone. Dwz. U mag nooit truien, mutsen, halskleden of andere dingen dragen met het logo of kleuren van de tegenstanders. U mag ook niet sympathie tonen voor het team van de tegenstanders. Houdt U zich niet aan deze regels kunt U toegang tot het stadion geweigerd worden of uitgewezen. Wanneer U Uw tickets bestelt, kiest U placeringen tujssen 1, 2 of 3. Hier kunt U een meer uitgebreide beschrijving van de categorien krijgen. We kunnen niet garanderen of bestellen bepaalde plaatsen in de categorien. Wij garanderen slechts plaatsen binnen de bovengenoemde categorien!
Terug naar FAQ

Is er rabat voor kinderen?

Ja, heeft U kinderen mee onder 4 jaar komen deze gratis mee naar de voetbal in Barcelona - indien ze kunnen zitten op de schoot van een volwassen. Alle die 5 jaar zijn geworden betalen volle prijs hier op de Website.
Terug naar FAQ

Zitten we altijd gezamelijk?

Bestelt U meer dan 3 tickets kunnen we niet garanderen dat U bij elkaar zit. U kunt risikeren te worden opgedeeld in 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 enz. De reden hiervan is dat het de clubs zijn die die onze tickets verdelen en soms kunnen die en wij de pussel niet oplossen en we zijn genoodzaakt U te verdelen. Maar via ons komt U NOOIT alleen te zitten , dus "single seats" krijgt, bijv. 1+1, 2+1, 3+1, 3+2+1 enz. Dit is onze garantie voor U en dit is een service die vele andere agenten niet kunnen leveren. Wordt U opgedeeld willen wij en onze agent er alles aan doen dat U zo dicht bij elkaar komt te zitten als mogelijk is.
Terug naar FAQ

Zijn er afgiftes in Uw prijzen?

Ja, de prijs, afgedrukt op de tickets die u ophaalt in Madrid, zijn de prijzen geldig voor leden van ofwel Real Madrid ofwel Atletico Madrid. Met leden bedoelen we seizoenkaart-houders, die tickets hebben voor elke thuiswedstrijd, dus hun ticketprijs is veel goedkoper dan de prijs die u betaalt voor uw tickets hier. De reden hiervoor is dat we tickets kopen in juli/augustus, via een officiële agent, voor elke wedstrijd in het seizoen. Op deze manier kunnen we vanaf juli/augustus tickets verkopen voor het hele seizoen, zodat u uw voetbaltour naar Madrid van tevoren kunt plannen. Maar om deze reden kopen en verkopen we tickets die 25% tot 50% duurder zijn dan de prijs voor de seizoenkaart-houder, welke prijs vermeld is op de tickets die u ontvangt. En voor sommige wedstrijden zoals tegen FC Barcelona, Villareal, Valencia, Sevilla, de lokale derby's, Champions League enz. kan de prijs 2 tot 3 maal meer bedragen dan de prijs voor de seizoenkaart-houder, welke prijs vermeld is op de tickets die u ophaalt
Terug naar FAQ

Ik heb een vraag of een klacht?

Bij vragen of in het onwaarschijnlijke geval dat u klachten heeft, kunt u bij ons terecht, wij verzoeken u vriendelijk, contact met ons op te nemen door een email te sturen naar helpdesk@ticmate.com of ga naar “Contact” op onze website. Let er op dat alle vragen en/of klachten niet later dan 14 dagen na de voorstellingsdatum/wedstrijddatum/evenement datum naar ons gestuurd kunnen worden. Als we vragen en/of klachten na die 14 dagen krijgen dan zijn we niet in staat om u van dienst te zijn!
Terug naar FAQ

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen