Algemene voorwaarden

Wanneer U Uw tickets heeft bevestigd en betaald kunnen ze niet worden geruild, teruggenomen of geannuleerd. Wanneer U Uw bestelling heeft uitgevoerd moet U Uw bevestiging van Uw bestelling uitschrijven. Wij zenden U ook een kopie van de bevestiging van de bestelling per E-mail.

Tickets:

Vooraleer u naar de voetbalwedstrijd gaat, dient u uw tickets voor REAL MADRID op te halen in een hotel, waar we mee samenwerken en dat gelegen is in het centrale deel van Madrid. Het adres, openingstijden, enz. staan op de bevestiging van de bestelling die wij U per E-mail hebben gestuurd, en kunnen ook gevonden worden onder onze 'CONTACT IN MADRID' te klikken CONTACT.

Wedstrijddatum

De preciese wedstrijddatum en tijdspunt van begin woreen ca. 5 - 9 dagen vóór het wedstrijdweek-end vastgelegd. De wedstrijden in het week-end worden altijd Zaterdag of Zondag gespeeld, en de wedstrijden in de loop van de week altijd op dinsdag, woensdag of donderdag. De start van de wedstrijd varieert veel, maar "kick-off" is typisch tussen 15.00 en 22.00 uur. Voor deze variaties MOET U hoogte nemen wanneer U bestelt en Uw plan voor Uw reis naar Madrid maakt omdat we niet Uw tickets voor de voetbalwedstrijden die binnen dagen en tijdsintervallen kunnen ruilen, refunderen of annuleren. We nemen geen contact met U op aangaande de definitieve datum & tijd maar we zullen zo ver mogelijk de uiteindelijke datum op onze website te schrijven 3 - 5 dagen vóór het wedstrijdweek-end.

Placering

U wordt altijd geplaatst tussen de toeshouwers van het thuisteam of in een neutrale zone, d.w.z. dat U nooit geen truien, mutsen, halskleden of andere dingen mag dragen met het logo of kleuren vasn de tegenstanders. U mag ook niet sympathie tonen voor het team van de tegenstanders. Lees meer om placering in onze FAQ(Veel gestelde vragen). Bestelt U meer dan 2 tickets kunnen we niet garanderen dat U bij elkaar zit. U kunt risikeren dat opgedeeld te worden in 2+2, 2+3, 2+2+3 enz. We garanderen toch wel dat U NOOIT alleen komt te zitten, dus nooit "single seats" krijgt, bijv. 1+1, 2+1, 3+2+1 enz. Wordt U opgedeeld willen wij en onze agent er alles aan doen dat U komt te zitten in dezelfde sectie op het stadion, maar we kunnen dat niet garanderen. Het is overigens zelden dat U in groepen wordt gedeeld, maar dat kan gebeuren bij sommige wedstrijden in de loop van een seizoen.

FAQ(Veel gestelde vragen)

Wij aanbevelen dat U onze VGV(Veel gestelde vragen) grondig doorleest en indien U vragen heeft of onze bestellingsregels wens door te nemen.

Prijzen en onkosten

De prijs die U betaalt hier zijn inclusief voorverkoopsafgifte aan de club en afgifte aan onze agent en ons. Lees meer om onze prijzen en onkosten in onze VGV(Veel gestelde vragen)

Wanneer U de koop uitvoert heeft U bovenstaande bestellingsvoorwaarden en regels goegekend.

Algemene voorwaarden, MadridVoetbal.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen